TIENS Chitosan kapszula
2011. február 26. írta: Papp Olivér

TIENS Chitosan kapszula

A szerveztet a méregtelenítési folyamatokban segíti, melynek hatásossága sejtszinten igazán jelentős.

 

Chitosan kapszula leírása:

A Chitosan az egyik legfelkapottabb étrend kiegészítő.

Megtisztítja a bélrendszert, kitisztítja a szervezetből a nehézfémeket, gyógyszerek maradványait, erősíti az immunrendszert, tisztítja a nyirokrendszert, elősegíti a súlycsökkenést, normalizálja a koleszterinszintet és az anyagcserét, fékezi a rákos megbetegedéseket, javítja a hajszálerek cirkulációját. Megszünteti a számítógép kisugárzásának káros hatását a szervezetre. Begyógyítja a sebeket és égési sebeket, hegek kialakulása nélkül.

Ezek a komponensek a vöröslábú tengeri rákok páncéljából készülnek. A Chitosan az a termék, amelyet a rákok kitinjéból nyernek ki acil eltávolítás ával. Az acil az az anyag, amelytől kemény a páncél. A Tiens által kidolgozott termék tisztasága eléri a 85%-ot, ami a Chitosan nagy hatását eredményezi. Tulajdonságai alapján arra az emberi fehérjére hasonlít, amely részt vesz a vér alvadásában. A Chitosan vízben oldható és nem oldható összetevőket tartalmaz. A szervezetbe való bejutásakor a vízben oldódó része enzimek hatására elbomlik, felszívódik a vérbe, és kismolekulájú vegyületekként hasznosul a szervezetben. A fő összetevője a hialuronsav, amely a sejtek közti anyag összetevője, a sejtfalaknak, a szem üvegtestének, a kötőszövetnek a "ragasztója". A másik része nem bomlik el, és nem kerül a vérbe, hanem a belek nedvességévei egy gélmasszát képez.

 

Javallat:

1. Rákos megbetegedések, áttétek és intoxikáció esetén is.

2. Leukózis, limfogranulomatózis.

3. Cukorbetegség, az inzulinfüggő is.

4. Májbetegségek, többek között a cirrózis.

5. Szív- és érbetegségek, többek között magas vérnyomás, érelmeszesedés, infarktus,     agyvérzés.

6. Elhízás és a zsíranyagcserének más tünetei.

7. Gyomor- és bélrendszerbetegségek, többek között gyomorfekély, patkóbélfekély,     diszbakteriózis, krónikus székrekedés, meteorizmus.

8. Égési és egyéb sebek a bőrön.

9. Só-víz egyensúly felborulása, vizenyők.

10. Narancsbőr.

11. Az alsó végtagok súlyos feldagadása, nyirokpangás.

12. Ekcéma, bőrgyulladás, pikkelysömör, lábszárfekély és más bőrbetegségek.

13. Herpesz.

14. Bármilyen eredetű immunhiányos állapot.

15. Akut és krónikus, üzemi és háztartási mérgezések, ökológiailag kedvezőtlen lakóhely.

16. Sugár- és kemoterápia.

17. Plasztikai sebészet.

18. A szervezet méregtelenítése fertőző és más gyulladásos betegségek alatt és után.

19. Számítógépes munka, mert eltávolítja az elektromágneses energia felesleget       (megelőzésképpen 1-2 kapszula hetente).

20. Nőgyógyászatban méhnyak eróziónál - helyileg tampon vagy ülőfürdő formájában.

21. Szülészetben: gátszakadás és tejmirigygyulladás - helyileg.

22. Sebészetben: műtét után varratok kezelésére.

 

A csodálatos súlycsökkentőként emlegetett anyag egyfajta zsíritatós-ként viselkedik, felszívva a zsírokat mielőtt azok elraktározódnának a sejtekben. A Chitosan egy a természetben előforduló anyag, mely hasonlít azokhoz a kemikáliákhoz, melyek a növényekben rostos anyagot képeznek és nevük cellulóz. Ugyanakkor nem hasonlít a növényi rostokhoz, mert a Chitosan egy mágneshez hasonlóan dolgozik, azaz kiemelkedő képességgel rendelkezik ahhoz, hogy lekösse a zsírt és mintegy egy szivacs működjön az emésztő rendszerben. Fő összetevője a hialuron-sav, ami megtalálható, a sejtek falában, a szem üvegtestében, a kötőszövetben és a sejt közötti állományban. A Chitosan azon része mely nem bomlik el, és nem kerül a vérbe, a belek nedvességével egy gél masszát képezve tisztítja le a bélfalat. Belsőleg, külsőleg és helyileg egyaránt alkalmazható, azaz közvetlenül a sebbe szórható! (Vérzéscsillapító és gyulladás csökkentő hatása van!)

 

 

Chitosan kapszula hatása a szervezetre:

1. Erős adszorbensként működik a bélrendszerben és a gyomorban.

2. Elősegíti a bélmozgást.

3. Csökkenti az étellel bekerülő ártalmas anyagok mennyiségét és eltávolítja a mérgeket     (nehézfémeket: ólom, higany, kadmium stb.), radionukleidokat, gyógyszermaradványokat, vegyi     festékeket.

4. Helyreállítja a bélflórát és megszünteti a diszbakteriózist.

5. Normalizálja az emésztést.

6. Mivel pozitív töltésű, gátolja a negatív töltésű zsírok felszívódását úgy, hogy hozzátapad a zsír     ionhoz és változatlan formában eltávolítja a szervezetből a széklettel együtt.

7. Mivel lúgos pH-val rendelkezik, a Chitosan jótékony közeget alkot a limfociták aktiválásához,     amelyek elpusztítják az idegen és rosszindulatú sejteket, vagyis immunkorrektor szerepét töltik     be.

8. Gátolja a rákos intoxikációt, helyreállítja az étvágyat, és megakadályozza a hirtelen     súlyvesztést a rákos betegeknél.

9. Bevonja az erek belső falait, így meggátolja a ráksejtek átvándorlását más szervekbe a     vérereken és nyirokvezetékeken keresztül.

10. Csökkenti a vérben a lipidszintet - és a koleszterinszintet is - a normális értékig úgy, hogy        leköti az epesavakat, amelyek segítik a koleszterin felszívódását.

11. Csökkenti a vérnyomást, mert gátolja a só (NaCl) negatív hatását magas vérnyomásnál. Ez        azon alapul, hogy a Chitosan pozitív ionja kötésbe lép a só negatív kloridionjával, eltávolítja azt a        széklettel, és ezzel meggátolja az angiotenzin keletkezését, amely a vérerek görcseit okozza,        ezzel növelve a vérnyomást.

12. A túlsúlyos betegeknél csökkenti a vizelet cukorszintjét, ami a cukorbetegség kialakulását       előzi meg.

13. Javítja a szövetek mikrocirkulációját, oldja az érgörcsöket, különösen a hajszálerekét.

14. Javítja a nyirokrendszer drénezését (öntisztulási képesség), ahol leginkább összegyűlnek a        mérgek, és ahonnan legnehezebb azokat kitisztítani.

15. Tisztítja az erek belső falait.

16. Elősegíti az égett és vérző sebek heg nélküli begyógyulását, mert serkenti a bőrben a       kollagén rostok képződését, amelyek biztosítják a bőr rugalmasságát, és tápközeget biztosít a       bőr sejtjeinek

17. Sebre hintve fertőtlenítő,vérzést elállító és fájdalomcsillapító hatást fejt ki

18 . Fehéríti és feszesíti a bőrt

19. Csökkenti a bőr allergiás tüneteit.

Chitosan kapszula fő összetevői:

  • Chitosan por (85%)
  • Kitin (15%)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://pappoliver.blog.hu/api/trackback/id/tr492692977

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása